Herenboeren Almelo/Wierden bij de notaris

Afgelopen 18 november was het dan zo ver: de geboorte van de coöperatie ‘Herenboeren Almelo/Wierden’! Wim van Berkel (secretaris) en Caroline Sloot (voorzitter) spraken ’s morgens af bij de notaris en tekenden na voorlezing door de notaris, de benodigde stukken.

Hoewel alles in een uurtje was gepiept, zijn we erg blij met deze mijlpaal. Het betekent niet alleen dat we nu een eigen bankrekening kunnen openen en een eigen samenwerkingsovereenkomst met Herenboeren Nederland kunnen tekenen (hetgeen  inmiddels gebeurd is); het betekent ook dat we nu aan de slag gaan met het opzetten van een eigen website voor Herenboeren Almelo/Wierden, doelgerichter met onze aspirant leden kunnen communiceren en dat we nu een eigen rechtspersoon zijn. Dat is ook van belang bij het zoeken naar en verkrijgen van grond. Kortom een kleine stap naar nog veel meer!

 

Deel dit bericht: